Wat is Payrolling?

Wat is Payrolling?

Wat is payrolling? Een veel gestelde vraag die we vaak horen. Payrolling houdt simpel in dat wij het juridisch werkgeverschap voor u overnemen en waardoor u zich volledig kunt richten op uw kerntaken, uw business.

Alle zaken die betrekking hebben op juridisch personeelsgebied, nemen wij van u over. Verloning, arbeidsongeschiktheid, contracten, CAO-zaken, werknemersverzekeringen, u heeft er allemaal geen omkijken meer naar. House of Payroll neemt al deze zaken voor u uit handen.

Daarbij voorkomt u financiële risico’s op personeelsgebied. Doorbetaling bij ziekte, Ontslagprocedures, Re-integratiekosten en hoger premies voor werknemers die de WIA instromen.

Verder verandert er niks. U zorgt zelf voor nieuwe werknemers, De werknemers werken gewoon in uw organisatie op de plek waar u ze wilt inzetten. Ook het inwerken, opleiden en functionerings- en beoordelingsgesprekken blijven gewoon onderdeel van uw eigen werkzaamheden.

De voordelen van Payrolling met House of Payroll:

  • Scherp All In tarief – geen verborgen kosten, betaal per uur
  • Snelheid – direct aan de slag
  • Uniek en uitgebreide portal – alles online!
  • Deskundig team – met specifieke experts
  • Maximale flexibiliteit – dus maatwerk
  • Goede bereikbaarheid – bijna 24/7

Door optimaal gebruik van wet- en regelgeving kan House of Payroll maximaal gebruik van maken subsidies en kortingen, met als resultaat de laagste prijs van Nederland.

Lees meer over de House of Payroll voordelen

Nieuwe Kandidaat

Voor Werkgevers