Ons team

Michiel Mascini
Operationeel Directeur

Michiel is de Expert op gebied van Sociale Zekerheid. Hij studeerde Small Business in Amsterdam. Hij is inmiddels 15 jaar werkzaam in de Sociale Zekerheid en heeft al vele honderden bedrijven geadviseerd op personeel, sociale verzekeringen en overig HRM gebied.
Michiel kan als geen ander in kaart brengen waar de toekomstige risico’s op het gebied van Sociale Zekerheid liggen. Hij ontwikkelde hiervoor diverse trainingen, begeleidingsvormen en tools. Michiel zijn stijl van begeleiding kenmerkt zich als no-nonsense, objectief en betrouwbaar. De vertrouwensrelatie met de klant zorgt voor een natuurlijke balans tussen verwachtingen en realistisch haalbare doelen.
Met zijn onverdeelde aandacht en specialisme ondersteunt Michiel directieleden en managers binnen bedrijven op alle mogelijke HR-vlakken 

Volg Michiel op LinkedIn
Martijn Beekhuizen
Salaris expert

Martijn is onze salarisexpert. Hij is zijn carrière jaren geleden begonnen bij LTB (later Flynth) als assistent-accountant. In de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de salarisadministratie en hier ook opleidingen en trainingen in gevolgd. Na gewerkt te hebben voor grotere accountantskantoren was hij wel toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is nu hoofdverantwoordelijke voor de salarisverwerking van zowel House of Payroll als voor die van onze partner House of Numbers. Martijn is een aanwinst voor ons bedrijf want hij heeft van zijn werk, zijn hobby gemaakt! Daarnaast is hij heel goed in het signaleren van zaken welke niet kloppen.

Volg Martijn op LinkedIn
Irene Jacobs
Verzuim expert

Irene is een kei in de praktische moderne aanpak van preventie, activering, en re-integratie. Hierbij werkt zij, indien nodig, nauw samen met BIG gecertificeerde bedrijfsartsen die de medische aspecten beoordelen, en register arbeidsdeskundigen Zij ontzorgt House of Payroll met specialistische kennis en persoonlijke benadering van verzuimbegeleiding, verzuimmanagement, re-integratie eerste-, tweede- en derde spoor met arbodienstverlening nieuwe stijl.

Volg Irene op LinkedInVolg Irene op Twitter
Emke Vreugendenhil
Expert arbeidszaken

Emke Vreugdenhil (1963) studeerde Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Vanaf 1989 is zij als advocaat werkzaam geweest bij verschillende gerenommeerde kantoren. Emke heeft een brede praktijk opleiding genoten bij een groot kantoor en daarbij met alle rechtsgebieden ervaring op gedaan. De laatste 15 jaar heeft zij zich echter volledig op het arbeidsrecht gericht. Zij heeft met succes de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht (PALA) afgerond. Zij was co-auteur voor Kluwer van de Arbeidsrecht modellen. Emke is lid van de specialisatievereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA) en de Vereniging voor Ambtenaar en Recht(VAR).

Volg Emke op LinkedIn