De House-filosofie

House of Payroll: Kennis en Kunde onder 1 dak

De jarenlange ervaring van onze experts in de Sociale Zekerheid, verzekert onze inleners ervan dat ze een zo scherp mogelijk tarief betalen. Alle mogelijke subsidies en kortingen (meer dan 800 verschillende subsidievormen in Nederland) worden door House of Payroll geëffectueerd. Deze subsidies en kortingen worden doorberekend aan onze inleners, waardoor de tarieven voor onze inleners zo laag mogelijk zijn.

Door gedegen deskundigheid van onze experts bij het verlonen van medewerkers, weet u zeker dat uw medewerkers tijdig en juist verloond worden. Alle secundaire arbeidsvoorwaarden meegenomen, en volledig afgestemd op de wensen van de inleners en medewerkers.

Deze combinatie van expertises zorgt ervoor dat zowel de inleners als medewerkers verzekerd zijn van een sociaal en zeker Payrollbedrijf.

House-filosofie

Wij leveren een uitstekende dienst tegen een zeer scherpe prijs. Dat is wat onze klanten willen en wat wij bieden.

Dit doen wij door ervoor te zorgen dat we experts zijn op elk onderdeel wat bij payrolling komt kijken. Van het opzetten van een efficiënte administratie, tot aan professioneel verzuimmanagement aan toe. Hierdoor weten wij de werkgeverslasten (relatief) laag te houden. U ziet dit weer terug in ons tarief.

Uw personeel is een belangrijk onderdeel in het succes van uw bedrijf. Onze klanten willen niet dat hun medewerkers het gevoel hebben verder weg van hun werkgever te staan of minder gewaardeerd te worden omdat er gebruik van een payroll bedrijf gemaakt wordt. Wij zijn een verlengstuk van uw bedrijf en borgen ook het sociale karakter.

Kortom House of Payroll voor een sociaal en zekere dienstverlening!

Nieuwe kandidaat

Voor werkgevers