Salarisadministratie uitbesteden

loonadministratie uitbesteden? House of Payroll

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Maar salarisadministratie is een vak apart; het is een nauwkeurige bezigheid en kost veel tijd. Daarnaast vraagt het veel specifieke kennis, kennis die voortdurend onderhevig is aan verandering. Onderhoud van deze kennis is vaak moeilijk omdat deze niet tot uw kernactiviteiten behoort.

Maak het uzelf gemakkelijk door uw salarisadminstratie uit te besteden aan de expert.

Professionals in salarisadministratie

House of Payroll is een professional op het gebied van loonadministratie en werkt samen met diverse specialisten. Zo werken wij samen met House of Numbers, dat gespecialiseerd is op het gebied van administratie en belastingen en daar waar nodig schakelen wij de hulp in van een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Daarbij werken wij met het salarispakket Nmbrs®,  een gebruiksvriendelijk en online salarisprogramma met alle benodigde tools om uw salarisadministratie eenvoudig en efficiënt te verwerken.

Salarispakket Nmbrs®

Via Nmbrs® heeft u de mogelijkheid uw eigen HRM omgeving te beheren, compleet met reminders voor de aanzegtermijn. Zo weet u zeker dat uw salarisadministratie moeiteloos verloopt. U kunt al uw documenten op salarisgebied importeren en u krijgt bij elke afloop een reminder, loopt een tijdelijk contract af, u krijgt een melding, maar ook als een paspoort verlopen is.

Zo houdt u grip op uw administratie en kunt u nooit meer iets vergeten. In deze drukke tijden wel zo makkelijk. Uiteraard helpen wij daarbij of nemen wij alles uit handen, aan u de keus.

Uw medewerkers krijgen de beschikking over een app. In deze app kunnen zij hun loonstroken en dergelijke inzien, maar ook kunnen zij hierin verlof aanvragen. U krijgt dan een melding voor akkoord, zodra u akkoord geeft, wordt dit meteen geregistreerd op de verlofdagen, dus ook daar geen omkijken meer naar.

Heeft u medewerkers met urencontracten? Ook zij kunnen de uren die zij gewerkt hebben in die app registreren. U, of een andere leidingevende, krijgt dan weer een melding om deze te controleren en te accorderen. Deze uren worden dan vast gezet en kunnen wij verlonen. Geen gedoe meer met urenbriefjes en dergelijke, alles digitaal en zonder overtikken dus foutloos. U blij en uw medewerkers blij!

Wanneer is salarisadministratie uitbesteden interessant?

In het algemeen geldt dat uitbesteden van de salarisverwerking aantrekkelijk is voor organisaties tot 50 werknemers. Bedrijven boven de 50 werknemers hebben vaak een eigen Salarisadministrateur of afdeling Salarisadministratie.

De voordelen op een rijtje

  • Volledig of gedeeltelijk uitbesteden, aan u de keuze
  • U heeft meer tijd voor uw core business
  • Gegarandeerde kwaliteit van dienstverlening

Wilt u ook dat uw salarisverwerking soepel, tijdig en volledig draait tegen scherpe tarieven?

Laat u ontzorgen door de professionals van House of Payroll en neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Voor werkgevers