Onze diensten

Onze diensten

Bij House of Payroll begrijpen we hoe belangrijk het is om uw salarisadministratie op orde te hebben. Het is een complex en tijdrovend proces dat veel aandacht en nauwkeurigheid vereist. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan om u te ondersteunen bij het beheer van uw salarisadministratie, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Onze diensten omvatten onder andere:

 • Payroll
  We bieden een volledige salarisadministratieservice die ervoor zorgt dat uw medewerkers op tijd en correct worden betaald. We zorgen voor alle aspecten van de salarisadministratie, inclusief loonstrookjes, jaaropgaven, belastingaangiften en meer. Daarnaast kunt eventueel bij ons terecht voor het beheren van uw verlof- en verzuimregistratie.
 • HR-Advies & Interim
  Ons team van deskundige HR-adviseurs biedt u ondersteuning bij veel (complexe) HR-vraagstukken. Zo helpen wij u onder andere bij het opstellen van arbeidscontracten, vragen over arbeidsvoorwaarden. Ook kunt u bij ons terecht voor ondersteuning bij ingewikkelde verzuimdossiers, UWV vraagstukken en pensioen en andere aanverwante verzekeringen.
 • Rapportages
  Onze rapportages bieden u inzicht in de HR vraagstukken binnen uw bedrijf. We stellen op maat gemaakte rapportages op die u helpen bij het nemen van de juiste beslissingen op personeelsgebied voor uw bedrijf.

Bij House of Payroll zijn we trots op onze persoonlijke en professionele aanpak. Ons team van deskundigen heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie en we werken met de nieuwste software en koppelingen om ervoor te zorgen dat uw salarisadministratie altijd up-to-date is. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het beheren van uw salarisadministratie.

De voordelen van House of Payroll:

 • Scherp tarief – geen verborgen kosten, betaal per loonstrook
 • Uitgebreide portal – alles online
 • Deskundig team – van experts
 • Goede bereikbaarheid – bijna 24/7

Uw salarisadministratie met House of Payroll